TOKAT / ERBAA - ERBAA İMAM HATİP ORTAOKULU

Ekm

Cumhuriyetimizin100.Yılı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet tarihimizi kronolojik sıra ile anlatan, öğrencilerimizin merak duygularını geliştiren kodlama etkinliği düzenlenmektedir. Yön tablosu ile eşleştirme yapılarak Cumhuriyet tarihi işlenmektedir.

CodeWeek HERKES İÇİN KOD HAFTASI KODU: cw23-D5xo1

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinlikleri kapsamında KodlaBüyü kod haftası etkinliğimiz başlamıştır. Öğrencilerimiz ile Blok tabanlı kodlama ve algoritma oluşturma çalışmaları yapılmaktadır. Etkinlik sonunda katılan öğrencilerimize sertifika düzenlenecektir.

CodeWeek HERKES İÇİN KOD HAFTASI KODU: cw23-zyqnx

Haz

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen 'Sadâ Kültür, Sanat ve Edebiyat Programı' projesi başvuruları sonuçlandı. “Müzik” kategorisinde Erbaa İmam Hatip Ortaokulu’nun projesi kabul edilmiştir. Programa imam hatip okulları tarafından 446 proje başvurusu yapılırken, değerlendirmeler sonucunda 120 okulun hazırladığı projeler hibe desteği almaya hak kazandı.